Budapest forgatagában lépten-nyomon építkezésekbe botlunk, ami az átlag budapestit többnyire irritálja. Csakhogy Osgyányi Ranvig Rózának ezek az átalakulások adják az energiát, a teremtés köztes állapota inspirálja; az építkezések férfias világa női perspektívából. Kiállításán szemtanúi lehetünk a Széll Kálmán tér újjászületésének, vagy a Fontana üzletház bontási munkálatainak.

 

Osgyányi Ranvig Róza festőművész ötödik önálló kiállítását 2023. február 24-én, pénteken, 18 órakor a kilencven éves, fóti Vörösmarty Művelődési Házban Kákonyi Lucia nyitja meg.

A kiállítás 2023. március 17-ig munkanapokon 9-18 óráig, szombaton 9-13 óráig tekinthető meg. 

 

483.jpg

 

Témába vág:

Tényleg tájidegen? című interjú a Szófa Vázlatfüzet rovatában olvasható. Osgyányi Ranvig Róza képzőművésszel, Szabó Eszter Ágnes intermédia művésszel és Szilágyi Lilla grafikussal Kákonyi Lucia beszélgetett.

 

Akció!

A kiállítás időtartama alatt tavalyi áron, mindössze 12 000 Ft-ért lehetsz a Szófa éves előfizetője. Élj a lehetőséggel!

Hogyan teheted meg? 

Ha még nem regisztráltál, regisztrálj. Ezután lépj be, majd kattints a neved mellett a jobb felső sarokban az Előfizetés az olvasóteremre gombra. Itt tudod megadni a kampánykódot (Osgyanyi2023). Ezután megjelenik az a kép, ahol a kampányhoz tartozó előfizetést ki tudod választani. Ha gond van, írj.

Forrás: /www.szofa.eu/gyakori-kerdesek