A pályáza beküldéséhez Szófa-előfizetés szükséges, ez lehet megújuló előfizetés (kérjük, hogy ezt a pályázat eredményhirdetésének a dátumáig ne mondd fel), illetve 90 napos előfizetés.

 

Nincs előfizetésed? Semmi gond. Regisztrálj és fizess elő  minimum 90 napra a Szófára, mielőtt beküldöd a pályázatodat. MÁJUSBAN KEDVEZMÉNNYEL!

Ha van féléves vagy éves előfizetésed, de a pályázati időszakban lejár, akkor hosszabbítsd meg minimum három hónappal. 

Mit kapsz a nevezési díjért cserébe? 

A pályamunkákat a Szófa munkatársai előzsűrizik, majd szakértői zsűri értékeli a döntőbe jutottakat. A Szófa Olvasóteremben kilenc nívós irodalmi folyóiratot (Alföld, Apokrif, Eső, Kalligram, 2000, Látó, Prae, Székelyföld, Tiszatáj) böngészhetsz, megismerheted az Új hang rovatban publikált írói szárnypróbálgatásokat, meghallgathatod a Beszélő Szófát, interjúkat, tárcákat és kritikákat olvashatsz a Szófa rovataiban, a Vázlatfüzetben pedig képzőművészeti témájú írásokat is találsz.

Kérdésed van? Keresd meg Kákonyi Luciát a palyazat@szofa.eu ímél címen.

 

DIÁKOK PÁLYAMUNKÁIRA IS SZÁMÍTUNK!

ÚJDONSÁG AZ ISKOLÁKNAK!

Azok az alap- és középfokú oktatási intézmények, amelyek a pályázati időszak alatt egyéves Szófa-előfizetéssel rendelkeznek, korlátlan számú diák és tanár pályamunkát küldhetnek be!   

Tavaszi akciónk keretében az éves előfizetés díja mindössze 35 000 Ft!

regisztrációt követően az előfizetés történhet bankkártyával vagy átutalással, az utóbbi esetében díjbekérőt küldünk a megadott címre.  Az alap- és középfokú oktatási intézményekből érkező pályázatokat Diák kategóriában értékeljük.

Figyelem! A közönségszavazáskor az intézmény egy szavazattal rendelkezik. Amennyiben az intézmény dolgozói, diákjai egyénileg szeretnének szavazni, annak sincs akadálya, egyenként regisztrálnak  a Szófán, a regisztráció ingyenes, és máris szavazhatnak kedvencükre. Egy fő egy szavazatot adhat le!