A pályázat beküldéséhez Szófa-előfizetés szükséges, ez lehet megújuló előfizetés (kérjük, hogy ezt a pályázat eredményhirdetésének a dátumáig ne mondd fel), illetve 90 napos előfizetés.

Nincs előfizetésed? Semmi gond. Regisztrálj és fizess elő  minimum 90 napra a Szófára, mielőtt beküldöd a pályázatodat. 

Ha van féléves vagy éves előfizetésed, de a pályázati időszakban lejár, akkor hosszabbítsd meg minimum három hónappal. 

Mit kapsz a nevezési díjért cserébe? 

A pályamunkákat a Szófa munkatársai előzsűrizik, majd szakértői zsűri értékeli a döntőbe jutottakat. A Szófa Olvasóteremben kilenc nívós irodalmi folyóiratot (Alföld, Apokrif, Eső, Kalligram, 2000, Látó, Prae, Székelyföld, Tiszatáj) böngészhetsz, megismerheted az Új hang rovatban publikált írói szárnypróbálgatásokat, meghallgathatod a Beszélő Szófát, interjúkat, tárcákat és kritikákat olvashatsz a Szófa rovataiban, a Vázlatfüzetben pedig képzőművészeti témájú írásokat is találsz.

 Kérdésed van? Keresd meg Kákonyi Luciát a palyazat@szofa.eu ímél címen.

DIÁKOK PÁLYAMUNKÁIRA IS SZÁMÍTUNK!

ÚJDONSÁG AZ ISKOLÁKNAK!

Azok az alap- és középfokú oktatási intézmények, amelyek a pályázati időszak alatt egyéves Szófa-előfizetéssel rendelkeznek, korlátlan számú diák és tanár pályamunkát küldhetnek be!   

Őszi akciónk keretében októberben az éves előfizetés díja mindössze 35 000 Ft!

A regisztrációt követően a kedvezmény érvényesítéséhez használják a következő kuponkódot: qE8zZX47MMR. Az előfizetés történhet bankkártyával vagy átutalással, az utóbbi esetében díjbekérőt küldünk a megadott címre.  Az alap- és középfokú oktatási intézményekből érkező pályázatokat Diák kategóriában értékeljük.

Figyelem! A közönségszavazáskor az intézmény egy szavazattal rendelkezik. Amennyiben az intézmény dolgozói, diákjai egyénileg szeretnének szavazni, annak sincs akadálya, egyenként regisztrálnak  a Szófán, a regisztráció ingyenes, és máris szavazhatnak kedvencükre. Egy fő egy szavazatot adhat le!

 

683.jpg