Helyzetjelentés a Tőkeportállal közösen folytatott támogatásgyűjtő kampányunkról:

 

A mai napig tizenkilencen támogatták a Szófa projektet. Mindenkinek köszönjük, hogy akár kisebb, akár nagyobb összeggel segíti a munkánkat. Eddig összesen 348 000 Ft gyűlt össze, de a kampány még közel sem zárult le. További negyvenkét napig várjuk a támogatásokat a https://tokeportal.hu/szofa weboldalon keresztül.

 

A beérkezett összeget arra fordítjuk, hogy minél gazdagabb és minőségibb saját tartalmat kínáljunk az olvasóinknak. Ide tartozik, hogy minőségi és izgalmas felvételeket készítsünk a Beszélő Szófa rovatba, ahol már három remek színész,  Mészáros Pancsa, Szilner Olivér és Tarján Péter előadásában hallhatók a Szófán közölt folyóiratok szövegei. Szalay Gergely szerkesztő és házigazda vezetésével létrehoztuk a Beszélgető Szófa című irodalmi podcastot, ami egyedülálló kezdeményezés Magyarországon. Többek között olyan neves alkotókat láttunk vendégül, mint Péntek Orsolya, Kukorelly Endre vagy Márton László, és még hol a vége! Azon dolgozunk, hogy minél több izgalmas irodalmi személyt hozzunk közelebb a hallgatóinkhoz. A támogatások segítségével egyszerűsítjük az előfizetési rendszerünket és folyamatosan fejlesztjük a honlapunkat, amely frissebb és gazdagabb, mint valaha.

 

Még egyszer hálásan köszönjük mind a tizenkilenc támogatónknak, hogy lehetővé teszik mindezt! Június 16-dikáig van még lehetőség a Tőkeportál honlapján keresztül támogatni a projektünket. Ha elégedett az általunk szolgáltatott tartalommal, és szeretne részt vállalni a küldetésünkből, ha egyetért azzal, hogy az irodalom fenntartása az olvasók felelőssége, ha ön is hisz a szabad és minőségi kortárs magyar irodalomban, támogasson bennünket! A legkisebb összegért is nagyon hálásak vagyunk! Minden támogatónkat megjutalmazzuk (ingyenes Szófa előfizetés, dedikált könyvek), ám a nagyobb összeget adományozók között Pataki Tibor képzőművész és Szüts Miklós festőművész értékes alkotásai is gazdára fognak találni.

 

Hordozzuk a tenyerünkön az irodalmat!

 

[Wágner Eszter]